top of page
Teal Large4.png

Scenekunsthuset Aarhus

Scenekunstnerisk vækstlagsforening

Scenekunsthuset Aarhus er forening som blev oprettet i 2016 af ambitiøse og frivillige hænder, som brænder for at skabe et stærkt og synligt vækstlag i aarhus - det gør vi stadigvæk.

 

Vi stræber efter at være et netværksskabende fællesskab, som hjælper uafhængige scenekunstnere i med at blive en del af et større vækstlagsnetværk. Vi ønsker at favne alle i det aarhusianske vækstlag, både fagligt og socialt. Vi vil gøre alt vi kan for at hjælpe vores medlemmer med at realisere deres projekter, og vi vil skabe de bedste muligheder for vores medlemmer, så de kan dygtiggøre sig indenfor deres felt. Udover at støtte vores medlemmer med lokaler, sparring, netværk osv., er vi også en forening der internt genererer relevante events, workshops og talks for vores medlemmer.

About Us: History
quonga_logotype_orange_edited.png

Quonga

Scenekunstnerisk vækstlagsforening med hovedfokus på den årlige Quonga Festival

Quonga-hvad-for-noget?

Quonga er et åbent netværk for det århusianske scenekunstvækstlag. Vi arbejder på at gøre vækstlaget mere synligt og skabe en fast og inspirerende grobund for scenekunst i Aarhus. I Quonga er der plads til alle, der brænder for det scenekunstneriske vækstlag, og derfor forsøger vi at skabe et talerør og en platform for spirende scenekunstnere.

 

Hvornår startede Quonga?

Quonga blev dannet i efteråret 2006, da et medlem af Dansk Amatør Teater & Scenekunst (DATS) samlede det århusianske vækstlag til nogle netværksmøder med henblik på at samle det spredte og uorganiserede vækstlag. I starten bestod Quonga kun af otte medlemmer og en mailliste. Styregruppen ønskede, at Quonga med tiden skulle lægge navn til en række initiativer – bl.a. en årlig festival. Det er den festival, der nu hedder QuongaFest, der foregår hvert år i midten af november på Godsbanen. Quonga i dag I dag består Quonga af 10 arrangører, som arbejder fra foråret og frem til QuongaFest i november.

About Us: History
bottom of page